Melløsparken barnehage: – Trigonor ga uteområdet vårt et kjempeløft!

20 september 2021 | Lekemiljø, lekeplass og inspirasjon Melløsparken barnehage: – Trigonor ga uteområdet vårt et kjempeløft!

Melløsparken barnehage er knapt nok til å kjenne igjen etter Trigonors kjempeleveranse. Se her hvordan de har opplevd leveransen og samarbeidet med oss.

Melløsparken barnehage er knapt nok til å kjenne igjen etter Trigonors kjempeleveranse.

Melløsparken barnehage i Moss ble oppført i sin nåværende form i 2002, men tomta har blitt brukt til barnehage helt siden 60-tallet. Det er et halvt århundre med barn som har vokst opp på plassen – som nå er fylt med apparater fra Trigonor, til glede for de 85 barna som går der i dag.

Vi har snakket med de voksne i barnehagen, om hvordan de har opplevd leveransen og samarbeidet med Trigonor.

 

Uteområdet måtte forbedres

– Det tok ikke så mange år etter at barnehagen var ny før vi så at vi måtte forbedre uteområdet, sier Thea Gustavsen, styrer i Melløsparken. 

Hun forteller om stor slitasje, gjørme og skitt overalt. Slik kunne ikke barna ha det (eller de voksne for den saks skyld).

– Lekeplassen er jo barnas samlingsplass, hvor de får utfolde seg, får motoriske utfordringer og kan ha rollelek. Det er så mye spennende som skjer på uteområdet, sier Thea. 

Da må også plassen stå i stil til hvor viktig den faktisk er. Det ble til at de kontaktet Trigonor for å gjøre uteplassen helt ny. 

 

Et nytt uteområde i barnehagen blir til

Thea forteller at Trigonor hadde mange fine forslag da Melløsparken tok kontakt: 

– Det som er fint med Trigonor er at man kan komme med noen ganske løse ideer. De kommer alltid på befaring, ser på området, tegner, endrer litt basert på våre innspill, og så finner vi gode løsninger sammen.

Cecilia Warhuus Andreassen er fagansvarlig i Melløsparken, og forteller hvordan det var å få alt det nye på plass:

– Det som kom aller først var det store fine kunstgresset på andre siden av barnehagen her. De har også levert masse småleker som vipper og lekehus, husker, sandkasser og solseil. Det ga et kjempeløft til uteområdet vårt!

Thea sier seg enig, og trekker også fram benkene rundt trærne og blomsterkassene – som bidrar stort til utemiljøet selv om ikke de er rene lekeapparater.

 

En god samarbeidspartner

– Det som er trygt med Trigonor er at de kan faget sitt, de kan produktene, og de vet hvilke regler som gjelder for en lekeplass. I tillegg er de pålitelige, serviceinnstilte og veldig gode å samarbeide med, sier Thea.

Cecilie skryter dessuten av monteringsprosessen, og hvor rask den var:

– De holder avtalene sine, jobber smidig, og vi merker nesten ikke at de er her, sier hun.

Det siste er viktig med tanke på hvem som faktisk bruker uteområdet aller mest: De 85 barna som tripper og venter på at lekeplassen skal bli ferdig, slik at de kan komme seg ut og leke.

Da vil du helst ikke at monteringen skal ta lenger tid enn nødvendig.

 

New call-to-action

Magne Egerhei

Written By: Magne Egerhei