Trigonorfondet gjør det mulig å bygge din drømmelekeplass

27 januar 2022 | Lekemiljø, lekeplass og inspirasjon Trigonorfondet gjør det mulig å bygge din drømmelekeplass

Ønsker du å gi barna en drømmelekeplass? Vi øker summen og skal nå fordele 2 million kroner på norske lekeplasser gjennom Trigonorfondet 2023!

Drømmer du om å gi barna tidenes lekeplass? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Etter 30 år i bransjen, vet vi godt at det finnes mange ildsjeler der ute som drømmer om å gi barn spennende og trygge rom for lek. Går du rundt med ideer til en helt ny lekeplass for barna, kan 2023 være året de blir til virkelighet.

For andre år på rad deler vi ut Trigonorfondet – to million kroner som skal komme barna til gode, fordelt mellom lekeplasser rundt om i landet.

Slik fungerer Trigonorfondet

Det er en kjensgjerning at lekeplassen sjelden er øverst på budsjettprioriteringene. Lekeplasser på skoler, i borettslag og til og med en del barnehager må ofte ta til takke med det som blir til overs etter å ha funnet penger til alt det andre som må på plass.

Slik kan vi ikke ha det!

Trigonorfondet skal fordele 2 000 000 kroner på en gruppe utvalgte mottakere i løpet av 2023, til bruk på Trigonors lekeapparater. Noen vil få litt, andre vil få mer, avhengig av størrelsen på prosjektet.

Kvalitet koster, men med litt drahjelp fra Trigonorfondet, ønsker vi at du skal kunne velge det beste – ikke bare det budsjettet tvinger deg til å lande på. Du kan dessuten også inkludere treningsapparater for voksne, som blir en mer og mer populær del av mange offentlige lekeplasser.

I tillegg til økonomisk støtte vil du motta hjelp til prosjektering og planlegging fra våre lekeplasseksperter. La deg gjerne inspirere av et utvalg av dem som mottok støtte fra Trigonorfondet 2021 her!

 

Stort antall søkere – skill deg ut med en god plan

Vi får inn et overveldende antall søkere, og det var utrolig hyggelig å se hvor mange ildsjeler som finnes der ute som tok seg tid til å søke. Det er også en av grunnene til at vi nå øker summen til to millioner kroner.

Samtidig som det skal være lov å drømme, er det viktig at du har en plan for hvordan prosjektet skal realiseres. Du må ha et budsjett utover det som dekkes av Trigonorfondet, og noen håndfaste ideer om hvordan helheten skal se ut. Vi oppfordrer deg til å søke støtte også andre steder, for å få tak i et størst mulig budsjett.

En konkret og gjennomtenkt plan øker sjansene for å bli utvalgt som mottaker betraktelig!

 

Du søker ganske enkelt ved å fylle ut skjemaet på Trigonorfondets egen side.

 

Når annonseres mottakerne av Trigonorfondet?

Mottakerne vil annonseres fortløpende etter hvert som vi plukker dem ut, så det er smart å søke med det samme! Ved å delta samtykker du til at vi kan vise fram prosjektet på Trigonors hjemmeside og i sosiale medier.

Trigonorfondet er kommet for å bli, og du får heldigvis muligheten til å søke igjen neste år om ikke du blir én av de heldige mottakerne. Vi anbefaler at du venter med å søke til det er senest ett år til apparatene skal monteres.

Ellers gjenstår det bare å ønske alle sammen lykke til!

 

Erik Engen

Written By: Erik Engen

Daglig leder