1 juli 2021

Trigonorfondet gjør det mulig å bygge din drømmelekeplass

Drømmer du om å kunne gi barna tidenes lekeplass? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Etter 30 år i bransjen, vet vi godt at det finnes mange ildsjeler der ute som drømmer om å gi barn spennende og trygge rom for lek. Går du rundt med ideer til en helt ny lekeplass for barna, kan 2021 være året det blir til virkelighet.

I år lanserer vi nemlig Trigonorfondet – én million kroner som skal komme barna til gode.

Trigonorfondet_Landingsside_MTekst

 

Én million kroner til en gruppe utvalgte vinnere

Det er en kjensgjerning at lekeplassen sjelden er øverst på budsjettprioriteringene. Lekeplasser på skoler, i borettslag og til og med en del barnehager må ofte ta til takke med det som blir til overs etter å ha funnet penger til alt det andre som må på plass.

Slik kan vi ikke ha det!

Trigonorfondet skal fordele 1 000 000 kroner på en gruppe utvalgte vinnere i løpet av 2021, til bruk på Trigonors lekeapparater. Noen vil få litt, andre vil få mer, avhengig av størrelsen på prosjektet.

Med lekeapparater som med alt annet, koster kvalitet, men med litt drahjelp fra Trigonorfondet, ønsker vi at du skal kunne velge det beste – ikke bare det budsjettet tvinger deg til å lande på. Du kan dessuten også inkludere treningsapparater for voksne, som blir en mer og mer populær del av mange offentlige lekeplasser.

I tillegg til pengeprisen vil du motta hjelp til prosjektering og planlegging fra våre lekeplasseksperter. La deg gjerne inspirere av våre tidligere prosjekter her.

 

Hvordan søke støtte fra Trigonorfondet?

Vi ønsker å støtte deg som tør å drømme, samtidig som du har en (noenlunde) håndfast plan for hvordan det skal realiseres. Søkere må derfor legge ved:

  • En beskrivelse av prosjektet
  • Et grovt budsjett
  • Hvor mye du trenger fra Trigonorfondet

Du søker ganske enkelt ved å fylle ut skjemaet på Trigonorfondets egen side.

 

Når annonseres vinnerne av Trigonorfondet?

Vinnerne vil annonseres fortløpende etter hvert som vi plukker dem ut, så det er smart å søke med det samme!

Vi ser for oss at Trigonorfondet er kommet for å bli, og at det vil være en etablert instans i mange år fremover. Derfor oppfordrer vi så mange som mulig til å søke: Det betyr nemlig at det også vil bli flere muligheter fremover, selv om du ikke vinner første gangen.

Dermed gjenstår det bare å ønske alle sammen lykke til! Måtte de beste prosjektene vinne, til glede for mange barn der ute.

Vi deler ut kr 1 000 000 til din lekeplass! Søk om støtte fra Trigonorfondet her.

Ønsker du å abonnere på Trigonors nyhetsbrev?