Søk om støtte fra Trigonorfondet

Har du en idé til en trygg og spennende lekeplass, kan 2022 være året den blir til virkelighet! Fondet er åpent for alle som kan tenkes å bygge en lekeplass.

Søk nå!

 

Det finnes mange ildsjeler der ute som drømmer om å gi barn spennende og trygge rom for lek. Går du rundt med ideer til en helt ny lekeplass for barna, kan 2022 være året de blir til virkelighet.

For andre år på rad deler vi ut Trigonorfondet – én million kroner som skal komme barna til gode, fordelt mellom lekeplasser rundt om i landet.

Les mer om hvordan Trigonorfondet gjør det mulig å bygge din drømmelekeplass her >>

Er du nysgjerrig på hvem som fikk støtte fra fondet i 2021? 

Utsikten Barnehage lot barna bestemme bruken av Trigonorfondet

Utsikten Barnehage Ottestad flyttet inn i de nåværende lokalene i 2004. Deler av lekeplassen har stått der siden den gang.

– Det ble mye reparasjoner og vedlikehold, så vi ble enige med eierstyret om at nå bygger vi ny lekeplass. Vi har spart opp egenkapital over flere år for å skifte ut hovedlekeområdet, forteller barnehagens styrer Merete.

Nå får uteområdet en totalrenovasjon, med god hjelp fra Trigonorfondet.

>> Les hele artikkelen her


Slik sikret Noas Park Barnehage seg støtte fra Trigonorfondet

Da Linn Elisabeth Mentzoni tok rollen som styrer i Noas Park barnehage var det bare et slitent gammelt lekeapparat fra Kina som tok opp uteplassen – men de andre ansatte husket godt båten som pleide å være en populær scene for rollelek før den ble fjernet.

Samtidig som Linn Elisabeth og styret begynte å se seg om etter en god leverandør av et splitter nytt lekeområde, lanserte Trigonor Trigonorfondet for første gang. Det ble et lykketreff for Noas Park.

>> Les hele artikkelen her

New call-to-action