I 2024 skal vi dele ut 

1 MILLION kroner 

 til norske lekeplasser 

La drømmelekeplassen bli virkelighet!

Drømmer du om å forvandle lekeplassen til en fantastisk samlingsplass for barna i byen, bygda eller nabolaget? Vi deler nok en gang ut 1 000 000 til utvalgte lekeplassprosjekter i Norge.

Trigonorfondet er til for å hjelpe gode prosjekter i hele landet til å bli enda bedre og for å - som alt annet vi gjør - komme barna til gode.

Blir du valgt ut bistår vi dessuten med prosjektering, planlegging og tegning av den nye lekeplassen! På denne siden finner du søknadsskjemaet og all informasjonen du trenger for å lage en god søknad. I tilegg kan du la deg inspirere av tidligere prosjekter.
 
Har du en idé til en trygg og spennende lekeplass, kan 2024 være året den blir til virkelighet!

prosjekter har fått støtte i 2024

fikk støtte i 2023

fondWEBP

Hvem kan søke?

Fondet er åpent for alle som kan tenkes å bygge en lekeplass. Både velforeninger, borettslag, frivillige organisasjoner, bedrifter, barnehager og skoler kan søke støtte fra Trigonorfondet.

Vi stiller noen få og enkle krav til søkerne våre: Lekeplassen må være klar til å realiseres senest ett år fra søknaden sendes inn, og prosjektet må ha egne midler fra før. For at flest mulig skal få en del av fondet, vil vi at egne midler utgjør minimum 75 prosent av totalbudsjettet.

Du ønsker å gjøre lekeplassen ENDA bedre

Egne midler utgjør minimum 75% av totalbudsjettet

Prosjektet er gjennomtenkt og godt planlagt

Lekeplassen skal bygges innen ett år

Hva må jeg inkludere i søknaden?

For å bli valgt ut, trenger vi å vite mest mulig om prosjektet ditt. Har du en detaljert plan, øker sjansene dine for å motta støtte.

Hvor mye kan jeg søke om?

Du søker ikke om en sum, men får tildelt midler basert på planen og totalbudsjettet dere sender inn.

Kan jeg søke støtte andre steder?

Selvfølgelig! Vi anbefaler alle som søker Trigonorfondet om å samtidig søke støtte fra andre aktører. Her finner du tips til hvilke.

Det var godt å få hjelp fra Trigonors designere. De var så lydhøre for hva vi ønsker, og hva tankene våre var for lekeplassen.

Merete Nilssen, styrer, Utsikten Barnehage Ottestad
Fikk tildelt midler fra Trigonorfondet i 2021

Vi ble veldig imponert over at Trigonor hadde laget forslaget akkurat som vi ønsket, med mye naturmaterialer. Det passer veldig godt inn i området hvor vi ligger.

Linn Elisabeth Mentzoni, styrer, Noas Park Barnehage
Fikk tildelt midler fra Trigonorfondet i 2021

 

Da vi på ekstraordinær generalforsamling kunne fortelle at en del av kostnadene ville bli dekket av Trigonor, var det lett å se at positiviteten økte enda mer.

Victoria Janitz, styreleder, Vansjø Terasse borrettslag
Fikk tildelt midler fra Trigonorfondet i 2022

 

 

Hva skjer hvis du blir valgt ut?

Blir du én av de heldige mottakerne, vil du bli kontaktet av oss på det telefonnummeret eller den epost-adressen du inkluderer i søknaden din. I tillegg til pengesummen vil du få god hjelp av våre eksperter til å planlegge, prosjektere og tegne opp lekeplassen din.

Vi ber om at midlene øremerkes til Trigonors egne lekeapparater. Se alle apparatene våre her eller bli inspirert av våre tidligere prosjekter.

Dersom du blir en av de heldige mottakerne, går du med på at vi kan lage en liten sak som skal presenteres på våre nettsider og i sosiale medier. De ferdige prosjektene vil også deles med resten av våre følgere – til inspirasjon for neste års utdeling!

Utvalgte prosjekterDisse prosjektene har fått støtte tidligere:

Utsikten Barnehage

Deler av Utsikten Barnehage har stått uberørt siden de flyttet inn i lokalene i 2004. Nå får uteområdet en totalrenovasjon med god hjelp fra Trigonorfondet

Utsiktenbarnehage 5 copy
Eplehagen 2 copy

Eplehagen Barnehage

Takket være midler fra Trigonorfondet fikk Eplehagen i Porsgrunn oppgradert uteområdet sitt betraktelig, med nytt lekeapparat, bedre drenering og solskjerming!

Noas Park

Med litt ekstra drahjelp fra Trigonor kan barna nå igjen sette seil i barnehagens uteområde.

NoasPark_5498
tronvik1-min-1

Tronvik Gårdsbarnehage

Tre ukers vedlikehold hver sommer kan bli litt mye for enhver. Det nye grøntområdet er heldigvis nesten vedlikeholdsfritt, takket være støtte fra Trigonorfondet.

image002

Vansjø Terasse Borettslag

Vansjø Terrasse slo i bordet med midler fra Trigonorfondet – nå er herved tiden uten lekeplass over for godt!


Her kan du søke om midler fra Trigonorfondet 2024!