Søk om støtte fra Trigonorfondet 2022:

KR 1 000 000 fordeles på norske lekeplasser!

For andre år på rad har du nå mulighet til å motta støtte til lekeplassen din via Trigonorfondet.

Dette er et fond som skal hjelpe deg som har en plan, men trenger litt ekstra midler utenfra for å realisere prosjektet.

Har du en idé til en trygg og spennende lekeplass, kan 2022 være året den blir til virkelighet!

HubSpot Video

 

Hvem kan søke?

Fondet er åpent for alle som kan tenkes å bygge en lekeplass. Velforeninger, borettslag, frivillige organisasjoner, bedrifter, barnehager og skoler kan alle søke støtte fra Trigonorfondet. Lekeplassen må være klar for å realiseres senest ett år fra søknaden sendes inn.

Siden fondet skal fordeles på flere mottakere, er det viktig at du har egne midler fra før, og at disse utgjør minimum 75 prosent av totalbudsjettet. Det er imidlertid ingenting i veien for å søke støtte flere steder. Lær hvor du kan søke støtte her.

 

Hva må jeg inkludere i søknaden?

For å bli valgt ut, trenger vi å vite mest mulig om prosjektet ditt. Har du en detaljert plan, øker sjansene dine for å motta støtte. Følg instruksjonene i skjemaet til høyre, og skriv så utfyllende som mulig.

 

Hva skjer hvis du blir valgt ut?

Blir du én av de heldige mottakerne, vil du bli kontaktet av oss på telefonnummer/e-post du inkluderer i søknaden din. I tillegg til pengesummen vil du få god hjelp av våre eksperter til å planlegge, prosjektere og tegne opp lekeplassen din. 

Vi ber om at midlene øremerkes til Trigonors egne lekeapparater. Se hele katalogen vår her eller bli inspirert av våre tidligere prosjekter.

Dersom du blir en av de heldige mottakerne, går du med på at vi kan lage en liten sak som skal presenteres på våre nettsider og i sosiale medier. De ferdige prosjektene vil også deles med resten av våre følgere – til inspirasjon for neste års utdeling!

Vi har laget en liten sak om de som mottok støtte fra Trigonorfondet i 2021. Kanskje blir du inspirert til å søke selv? Les om fjorårets mottakere her

 

Fyll ut skjema for å søke på Trigonorfondet 2022: