Steinerud Barnehage

Continue

Se så fint det ble på Steinerud!

Vi i Trigonor var så heldige å få levere alt inventaret i splitter nye Steinerud Barnehage i Lørenskog. Her kan du se noen eksempler på hvor fint det har blitt inne i barnehagens mange avdelinger - hvor hele 144 barn skal boltre seg i mange, mange år fremover.

Barnehagen kan fortelle at Trigonor innfridde fra første møte med å være nysgjerrige, imøtekommende og løsningsorienterte. Rådgiveren fra Trigonor hadde god kunnskap om sortimentet, og strakk seg enda lenger for å finne de varene vi hadde konkrete ønsker om. Vi hadde tett dialog frem til levering, og det kom montører som hjalp til med å sette opp inventaret og leker. En stor hjelp når man skal åpne en ny barnehage!

  Lørenskog Kommune
  1-6 år
Lasse Hennum Hansen

_DSF0450

Vi har levert:

  • Alt av inventar
  • Garderobeløsninger
  • Leker

Dette sier kunden:

Servicemindede folk i alle ledd som virkelig gjør sitt ytterste for at kundens ønsker skal bli innfridd. Helt fra tanken til varen er hengt opp på veggen! Takk for all hjelp.

- Anja Flobak-Nilsen, styrer

_DSF0566

Utvalgte produkter fra prosjektet:

 

_DSF0391

Kundens ønsker:

Barnehagens ønsker for prosjektet var at alt av leker, inventar og møbler skulle være i barnas høyde og tilgjengelig. En arbeidsgruppe med mange års erfaring fra barnehage kokte behovene, tankene og ønskene ned til konkrete varer. Tina ble tidlig med inn i prosessen og har funnet alternativer etter våre ønsker. Vårt fokus på å få de rette varene har vært godt ivaretatt av Trigonor som har brukt mange timer og mange møter på å få barnehagen fornøyde.

 

_DSF0499

_DSF0468

_DSF0368

_DSF0360

_DSF0542

_DSF0395

_DSF0373

_DSF0489

Tina Nygaard Strickert

Vår rådgiver på prosjektet: Tina Nygaard Strickert